top of page

Ledige stillinger

Solceller montering tak
Solceller montering tak

Om
Hassel Solar

Tore Hassel startet design av et solcellesystem som gjør det enkelt å produsere strøm selv tilbake til 2020. Han ønsket en solcelleløsning som først og fremst var et tak - solid, visuelt pent - og som produserte strøm.  Tore sin kjernekompetanse var glass, festemateriell, beslag og installasjoner i røft klima, mens miljøaspektet gradvis hadde vokst de siste ti årene. 

Sammen med taktekkere, tømrere og erfarne solcelle-ingeniører utviklet han Hassel-taket. 

Et tak tilpasset snekkeren, som kan tak, og norske forhold. Alle deler er av god kvalitet og enkle å montere.  Mye av taket produseres lokalt, av norsk aluminium, og resultatet blir et solid, visuelt vakkert tak - som er garantert å produsere solenergi i mange, mange år. 

"Soltak. Dette er fremtidens tak. Det lar oss spare vannet i vannmagasinene, og gir oss lavere strømregning - ikke bare neste år, men i flere tiår fremover. "

Åpen søknad

Hassel Solar AS er et norsk selskap som leverer tette soltak. Vi opplever betydelig pågang og har en solid ordrereserve, og har stadig behov for nye kolleger.  

Dersom du ønsker en meningsfull jobb sentralt i det grønne skiftet, så kan du sende oss en åpen søknad. Det kan også være aktuelt å ansette andre steder for den rette personen, og typiske kompetanseområder vi vil ha behov for fremover er: 

* Teknisk støtte til partnere (elektro og/eller tømrerkompetanse) 

* Planlegging (elektrofaglig, byggfag) 

* Salg 

* Leveranse 

* Partneroppfølging

Tiltredelse: etter avtale. 

Arbeidssted: Hassel Solar har kontor i Lundegeilen i Sandnes, og lager i Ganddal. Deler av arbeidet vil kunne gjøres på hjemmekontor. 

For spørsmål om stillingen, kontakt Oddny Friestad Hassel, 90172821. 

Søknad og CV sendes snarest til hr@hasselsolar.no

bottom of page