top of page

Ledige stillinger

IMG_8289.JPG
IMG_8995 2.JPG

Om
Hassel Solar

Tore Hassel startet design av et solcellesystem som gjør det enkelt å produsere strøm selv tilbake til 2020. Han ønsket en solcelleløsning som først og fremst var et tak - solid, visuelt pent - og som produserte strøm.  Tore sin kjernekompetanse var glass, festemateriell, beslag og installasjoner i røft klima, mens miljøaspektet gradvis hadde vokst de siste ti årene. 

Sammen med taktekkere, tømrere og erfarne solcelle-ingeniører utviklet han Hassel-taket. 

Et tak tilpasset snekkeren, som kan tak, og norske forhold. Alle deler er av god kvalitet og enkle å montere.  Mye av taket produseres lokalt, av norsk aluminium, og resultatet blir et solid, visuelt vakkert tak - som er garantert å produsere solenergi i mange, mange år. 

"Soltak. Dette er fremtidens tak. Det lar oss spare vannet i vannmagasinene, og gir oss lavere strømregning - ikke bare neste år, men i flere tiår fremover. "

Prosjektleder

Hassel Solar AS er et norsk selskap som leverer tette soltak. Vi opplever betydelig pågang og har en solid ordrereserve, og har behov for å styrke teamet med en fleksibel, lærevillig person som kan gå inn og sørge for gode, riktige leveranser av solcelletak til våre mange kunder. 

Typiske oppgaver vil være; 

  • Kontakte kunder som har bestilt og avtale dato for levering. 

  • Kvalitetssikre mål og tilbud, koordinere med elektriker og tømrer.

  • Planlegge logistikk og koordinere med kollegene på lageret.  

  • Sende varer til riktig tid, kvalitetssikre at håndverkere er klar.  

  • Bekrefte idriftsetting av anlegg og sjekke av nok en fornøyd kunde. 

Ønskede kvalifikasjoner: nøyaktig, strukturert. God skriftlig og muntlig kommunikasjon.

Gode holdninger er viktigere enn erfaring og utdanning - vi vil sørge for at du får opplæring, og vi forventer at du tør å ta initiativ og utfordrer oss i å stadig bli bedre. Det er definitivt en fordel dersom du har fartstid fra byggeplasser, enten med elektro-, tak- eller tømrerbakgrunn. 

 

Tiltredelse: snarest

Arbeidssted: Hassel Solar har kontor i Sandnes sentrum, og lager i Ganddal. Deler av arbeidet vil kunne gjøres på hjemmekontor. 

Lønn etter avtale. 

 

For spørsmål om stillingen, kontakt Oddny Hassel, 90172821. 

Søknad og CV sendes snarest til hr@hasselsolar.no

bottom of page