top of page

Vil du ha solcelletak før sommeren?

Kalenderen viser snart april. Sør i landet så står solen opp i 06-tiden, og går ikke ned før etter kl 19. Og dette er jo bare starten, vi står foran solsesongen med stor S her i Norge.


Hassel Solar har et partnernettverk som dekker hele Sør-Norge, ihvertfall omtrent fra Dombås og sørover. Flere av disse har kapasitet til å legge soltak i mai og juni, og skulle du ha hus eller hytte i et område som ikke har en aktiv partner i dag, så holder vi nærmest ukentlig kurs for nye partnere.


Vi nærmer oss installasjon av et tresifret antall soltak, fra Kristiansand i sør og opp mot Trondheim i nord, fra hytter i sjøkanten til installasjoner på Hardangervidda i 1200 meters høyde. Hvem er det som kjøper solcelletak fra Hassel Solar?


Vi har to hovedkundegrupper:

  • Nybygg. Hytter og hus under oppføring - tak må man ha uansett. Prisforskjellen på Hasseltaket og vanlig takstein er ikke så stor, og i motsetning til takstein så vil Hasseltaket gi en inntektsstrøm hvert år i mange tiår fremover.

  • Rehabilitering. Som over - dersom man har et tak som er over 40 år så er ofte ikke dette dekket av forsikringen, og derfor velger mange å renovere taket før det blir lekkasjer. Da må du ha opp stillas og tømrere uansett, og siden Hasseltaket er så lett så behøver man ikke å dimensjonere taket noe mer enn man ville gjort med ordinær takstein i betong.

Vi får inn tusenvis av solcellepaneler om et par uker, og alt er ikke solgt. Det betyr at dersom du vurderer soltak på denne siden av sommeren, så er det fortsatt mulig.


Ta kontakt med nærmeste partner og avtal en befaring, få en god pris på nytt solcelletak, og plutselig så får du dobbel glede av lange, lyse sommerdager!168 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page