top of page

Vi ønsker oss en ny kollega!

Updated: Dec 4, 2022

Det er veldig mange som er nysgjerrige på soltak, og veldig mange som har bestilt soltak. Dette gjør at vi ønsker å styrke staben, så raskt som mulig, med en prosjektleder. Eller; rette vedkommende vil gjøre ganske mye, men essensen er å sørge for at kundene (og partnerne) er happy, og at leveransene går som planlagt. Altså litt potet slik det ofte er når vi ikke er så veldig mange.


Se beskrivelsen under - og tips gjerne dersom du kjenner noen vi burde snakke med!Prosjektleder

Hassel Solar AS er et norsk selskap som leverer tette soltak. Vi opplever betydelig pågang og har en solid ordrereserve, og har behov for å styrke teamet med en fleksibel, lærevillig person som kan gå inn og sørge for gode, riktige leveranser av solcelletak til våre mange kunder. Typiske oppgaver vil være;

  • Kontakte kunder som har bestilt og avtale dato for levering.

  • Kvalitetssikre mål og tilbud, koordinere med elektriker og tømrer.

  • Planlegge logistikk og koordinere med kollegene på lageret.

  • Sende varer til riktig tid, kvalitetssikre at håndverkere er klar.

  • Bekrefte idriftsetting av anlegg og sjekke av nok en fornøyd kunde.

Ønskede kvalifikasjoner: nøyaktig, strukturert. God skriftlig og muntlig kommunikasjon. Gode holdninger er viktigere enn erfaring og utdanning - vi vil sørge for at du får opplæring, og vi forventer at du tør å ta initiativ og utfordrer oss i å stadig bli bedre. Det er definitivt en fordel dersom du har fartstid fra byggeplasser, enten med elektro-, tak- eller tømrerbakgrunn. Tiltredelse: snarest Arbeidssted: Hassel Solar har kontor i Sandnes sentrum, og lager i Ganddal. Deler av arbeidet vil kunne gjøres på hjemmekontor. Lønn etter avtale. For spørsmål om stillingen, kontakt Oddny Hassel, 90172821. Søknad og CV sendes snarest til hr@hasselsolar.no.

80 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page