top of page

Kurs i legging av solceller

Updated: Dec 14, 2022

Hassel Solar satser stort på kursing av partnere, og har inngått et samarbeid med velkjente Trond Bjørnsen fra Bjørnsen - Kurs og Kompetanse Senter. Bjørnsen har lang erfaring innen byggebransjen, og nå vil han også bli å finne på et Hasseltak nær deg.


Hvorfor arrangerer Hassel Solar kurs i legging av solceller? Først og fremst fordi det er obligatorisk for våre Partnere å bestå kurs i legging av Hasseltaket. Dernest så ser man at en del selvstendige håndtverkere ønsker å legge Hasseltaket selv på egen bolig, hytte, naust eller garasje. Det ønsker vi å legge til rette for, men skal garantien på soltaket gjelde, så må det være lagt forskriftsmessig og i henhold til instruksjonene.


Dersom du holder til andre steder i landet og ønsker kurs, så ta kontakt med oss så kommer vi tilbake til deg når det er tilstrekkelig antall påmeldte eller interesserte. Bruk gjerne kontaktskjemaet.


I første omgang settes det opp fire kurs tidlig i 2023 i Stavanger-regionen. Kurset avholdes på Forus, og har en maks-begrensning på åtte deltakere. Følgende datoer er satt opp:

12. januar

19. januar

26. januar

2. februar


Ønsker du å melde deg på, gjør du dette via kurssiden vår.
160 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page