top of page

Jul hos Hassel Solar

Nå er snart lille julaften rundet, og klokkene ringer for alvor for jul.

Vi skal oppsummere året etterhvert, men vi kan si at vi har levert langt, langt flere soltak enn vi hadde forventet, og lært uendelig mye på veien. Det takker vi dyktige ansatte for, og ikke minst svært dyktige partnere. Partnere som har lagt sitt første tak, partnere som etterhvert er drevne, partnere som har fundert og funnet løsninger, og partnere som har lagt soltak: både horisontale og vertikale paneler. Nå rett før jul fikk også en kunde i Vestland fylke installert solvegg. Det må vi fortelle mer om i 2023.


En av våre kunder sendte oss dette bildet i dag, på årets nest-korteste dag, og kunne fortelle om en solproduksjon på nesten 20 kWh på bare noen timer. Vi gleder oss til å høre rapportene for mai og juni strømme på!

Vi slukker lyset i kveld, og tar julefri frem til 2. januar. I år spesielt kan vi si at det er nødvendig, og vi håper dere er enige i at det er velfortjent. Selv om veldig mye har gått på skinner og over all forventning, så merker vi at vi stadig må dobbel-planlegge for logistikk både innenlands og utenlands. Leveranser som skulle ta fire uker, tar plutselig åtte uker. Containere som skulle ankomme i septmeber, ankom i slutten av oktober også videre.

Vi gjør alt vi kan for å holde prisene nede slik at vi kan tilby flotte soltak til alle, men også vi får merke at underleverandørene våre har justert opp prisene på grunn av økte energi- og logistikkpriser. Vi vil nok kontinuerlig overvåke dette: vi ønsker som sagt at dette skal være et tak for alle, og da kan det ikke soltak koste veldig mye mer enn andre tak - selv om regnestykket over en 15-20 årsperiode er eventyrlig - i favør soltaket!


Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god jul, og et godt nytt år.


Vi snakkes i 2023!

175 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page