top of page

0% rente på lån til solcelletak?

Nå kan du få finansiering til solcelleinstallasjon!

I forbindelse med vårt fokus på bærekraft og fornybar energi har vi inngått et samarbeid med SpareBank 1 SR-Bank. Samarbeidet innebærer at du som kjøper solcelleanlegg fra oss, kan få gunstig finansiering til dette gjennom Miljølånet til SR-Bank.


Miljølån er et lån med spesielt gode vilkår, øremerket de kunder som tar et aktivt valg om å investere i miljøvennlige tiltak. Akkurat nå kan du få Miljølån med 0,00% rente ut 2023. Les mer om renter og betingelser på sr-bank.no/miljølån.


Er du nysgjerrig på solcelletak bistår vi gjerne med informasjon, tilbud og eventuell hjelp til søknad om Miljølån.Ønsker du separat finansiering av soltaket? Sjekk ut dette tilbudet - og sammenlikne gjerne med andre!


Og det er kanskje ingen hemmelighet, men med en strømpris på 1,- (laangt under gjennomsnittet for 2022) så er de årlige rentekostnadene lavere enn den årlige besparelsen du har fra solcelletaket - og da har vi ikke regnet inn verdistigning på boligen siden du faktisk både har et nytt, tett tak OG at du produserer solenergi i mange, mange tiår fremover. Det er 30 års produksjonsgaranti på panelene våre, men all erfaring tilsier at de vil produsere ren og kortreist strøm mye lenger enn 30 år.


Alle bank-relaterte avtaler som inngås er direkte med Sparebank1 SR-Bank, og banken er kontaktpunkt for alt som har med lån og renter å gjøre. Vi er kjempegode på tak og er kun et formidlingsledd. Og vi får ingen provisjon eller betaling for samarbeidet - vi ønsker kun at flest mulig skal kunne produsere egen solenergi!


For at vi skal kunne sende din kontaktinfo til banken, må vi ha samtykke til å dele din kontaktinformasjon, og behøver derfor en signatur på dokumentet nederst i dette innlegget.
SR-Bank miljølån kundesamtykke
.pdf
Download PDF • 433KB

223 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page